KIJINA PORODICA ODLUČILA: Dva dana pre sahrane njenog oca SKANDAL! Kako će Kristina podneti?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2018, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJINA PORODICA ODLUČILA: Dva dana pre sahrane njenog oca SKANDAL! Kako će Kristina podneti?!

Preokret.

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, šokirana je jučerašnjim ponašanjem Slobe Radanovića prema njenoj ćerki i ne želi da ga vidi na sahrani Kijinog oca Miloša, u četvrtak u Zrenjaninu.

Srbija na pikniku: Prasiće spasili ćevapi, muzika trešti, a JEDNA STVAR ozbiljno zabrinjava kako dan odmiče (FOTO)

Kija je juče, na dan tatinog rođendana, imala ozbiljan razgovor sa Slobom, a nakon njegovog priznanja da voli Lunu, pozlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj je i ukazana joj je lekarska pomoć. Kija je noć provela u bolnici, a kako je izgledao njen povratak među zadrugare pročitajte OVDE.

Sve ovo pogodilo je Kijinu mamu, pogotovo što je pre toga izgledalo kao da su Kija i Sloba izgladili sve odnose i kao da je moguće da čak dođe i do pomirenja, te je usled svega što se izdogađalo rekla kako ne želi da vidi Slobu na sahrani Kijinog tate.

SAMO ŠTO SE KIJA VRATILA IZ BOLNICE: Sloba otišao da je obiđe, a Luna ga ODMAH pitala OVO! AUH?!

- Ne želim da ga vidim nakon što je mom detetu i na taj dan otežao i poneo se ovako. Ona njega voli, ali ne treba da mu daje priliku, jer je posle svega ovoga nije zaslužio - kaže Nadica misleći na jučerašnji važan i tužan datum za Kiju i njenu porodicu.

NA PLAŽI, U RESTORANU ILI U PRIRODI: Evo gde poznati provode Prvi maj, a ONA se odlučila na BOJKOT

Inače, Sloba se juče u tajnosti čuo sa roditeljima, što je kasnije tokom sastanka isplivalo u javnost, a nakon toga je vidno promenio ponašanje prema Kristini.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.