KIJINA OSVETA? OTKRILA ŠTA ĆE DA URADI: Svi je pitali da li OSTAJE u Zadruzi, a ona objavila ODGOVOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2017, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJINA OSVETA? OTKRILA ŠTA ĆE DA URADI: Svi je pitali da li OSTAJE u Zadruzi, a ona objavila ODGOVOR

Biće burno...

Supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kockar, vratiće se večeras u "Zadrugu" posle mesec i po dana otkad je nakratko bila u njoj.

Ona je odlučila da se razvede od mladog pevača otkad je on odlučio da pred kamerama stupi u vezu sa Lunom Đogani, pa su se svi zapitali zbog čega sada ulazi.

Mnogi misle da su njeni planovi da uplete prste i unese nemir u vezu svog supruga i njegove devojke, a ona se danas oglasila i na Instagramu, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila šta planira.

- Osveta nije u mojim planovima. Sje*aćeš sebe samog - glasi njena poruka uz emotikon sa dva viktorijanska prsta koji simbolizuje pobedu.

✌🏻️

A post shared by K O C K A R (@kijakockar_jedinipraviprofil) on Nov 17, 2017 at 12:48pm PST

Takođe, Kiju su svi pitali na Instagramu da li ostaje u "Zadruzi" kao takmičar. Kako na njenom profilu, tako i na njenim fan stranicama. I baš odatle je stigao jedan odgovor koji naslućuje da ona ostaje na imanju.

- Ljudi, ne postavljajte mi pitanje u vezi sa Kijinim ulaskom! Evo sad vam javno pišem da je istina da ulazi večeras. Idemo do kraja uz nju - stoji u poruci administratora njene fan stranice, a upravo poslednja rečenica "idemo do kraja uz nju" je navela mnoge da poveruju kako će Kristina postati ravnopravni učesnik rijalitija.

Međutim, šta će na kraju biti, ostaje nam da vidimo večeras.

Još jedna burna noć, možda jedna od najburnijih, počinje u 21 sati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.