KIJA ULAZI U ZADRUGU: Svi se spremaju za novu Zadrugoviziju, a ona KUCA na VRATA i nije sama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA ULAZI U ZADRUGU: Svi se spremaju za novu Zadrugoviziju, a ona KUCA na VRATA i nije sama!

Očekuje nas pravi spektakl!

Večeras u 22 h počinje spektakularni šou "Zadrugovizija". Takmičari "Zadruge" potrudiće se da se pokažu u najboljem mogućem svetlu.

Zadrugari danima već pripremaju nastupe, koje će večeras predstaviti kako gledaocima, tako i članovima žirija. Pored novinarskog žirija, koji će dati svoj glas i sud, tu će, kao i uvek, biti i stručni žiri, sastavljen od eminentnih ličnosti iz sveta zabave.

Članovi žirija večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biće: Kija Kockar, Katarina Živković, Dragica Radosavljević Cakana, Dejan Milićević i Dragan Marinković Maca.

Nema sumnje da će biti ludo i nezaboravno!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE Kija Kockar večeras STIŽE U ZADRUGU, ima SPECIJALAN ZADATAK

Izvor: Blic, 02.Nov.2019

U 22 časa počinje šou "Zadrugovizija", a takmičari "Zadruge" potrudiće se da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, dok će mnoge iznenaditi dolazak pobednice prve sezone, Kristine Kije Kockar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.