Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA UHVAĆENA S FILIPOM MILETIĆEM: Postali su NERAZDVOJNI, ali pobednica Zadruge mu JAVNO ZAMERA na nedžentlmenskom potezu!

Pobednica prve sezone rijalitija koji je srušio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, Zadruge, Kristina Kija Kockar, po napuštanju Bele kuće zaplovila je muzičkim vodama. Ona je ostvarila veliki uspeh svojim prvim singlom “Ne vraćam se na staro”, koji je snimila u saradnji sa grupom Ministarke. Sada Kija vredno radi na pripremi svoje nove pesme The post KIJA UHVAĆENA S FILIPOM MILETIĆEM: Postali su NERAZDVOJNI, ali pobednica Zadruge mu JAVNO ZAMERA na nedžentlmenskom potezu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLEDIĆE VAM SE KRV U ŽILAMA: Marija Kulić BESNA DO SRŽI, pa uputila brutalne pretnje! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018

Majka jedna od najpopularnijih učesnica prve sezone rijalitija, koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, “Zadruge”, Miljane Kulić, Marija, poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku i ko ne preza da svoje mišljenje iznese javno. Ona je u poslednjih nekoliko dana postala veoma...

Nastavak na Scandal.rs...

KOMENTAR KOJI ĆE JE DOTUĆI Kija Kockar zadala Luni novi udarac, i to JAVNO

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

Luna Đogani odlučila je da postane učesnica "Zadruge 2", a pobednica prve sezone i pevačica Kija Kockar nije se ustručavala da otvoreno kaže šta misli o tome.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.