KIJA UCENJUJE SLOBU!? Radanović bio REŠEN da BIVŠU PRIJAVI POLICIJI, a onda ISPLIVALO ovo! UNIŠTENJE!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA UCENJUJE SLOBU!? Radanović bio REŠEN da BIVŠU PRIJAVI POLICIJI, a onda ISPLIVALO ovo! UNIŠTENJE!?

Totalno bi ga upropastilo ovo!?

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Kija Kockar uletela u stan bivšeg supruga Slobe Radanovića i fizički ga napala. Sloba je stvar najpre prijavio policiji, a onda je navodno odustao od svega kada mu je bivša supruga zapretila puštanjem eksplicitnog snimaka koji poseduje.

- On je želeo da bude iskren, a i svestan je da će novinari doći do tačnih informacija, pa je zato odmah rekao istinu. Kiji to nije odgovaralo jer neće da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bude predstavljena kao nasilna osoba, a još manje kao očajna žena. Zato ga je zvala, histerisala i zapretila da će medijima poslati njegove porno-snimke i slike koje ima još otkad su bili u braku - kaže izvor blizak paru.

Na snimcima su navodno njih dvoje.

- Sumnjam da su to intimni snimci na kojima su njih dvoje, jer Kija to ne bi želela da pusti u javnost i da sebe ugrozi. I ranije sam čuo te priče da Kristina njega ucenjuje nekakvim materijalom i pitao sam ga za to. Nije hteo da priča, rekao mi je „ma pusti je“. Ali nije ni demantovao. Zbog toga sam siguran da je to nešto što bi mu stvarno uništilo karijeru i zato mora da je sluša, inače bi odavno prekinuo kontakt s njom - rekao je naš izvor.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.