KIJA TUKLA SLOBU PESNICAMA! NEPOZNATI detalji njihove veze - razvezla o PREVARI za koju NIKO nije znao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA TUKLA SLOBU PESNICAMA! NEPOZNATI detalji njihove veze - razvezla o PREVARI za koju NIKO nije znao!

Sve se to desilo još pre Lune!

Knjiga "Moj Potpis" Kristine Kije Kockar zvanično se našla na 63. Beogradskom sajmu knjiga, a ovo su detalji iz pomenute autobiografije.

Pobednica rijalitija "Zadruga 1" u knjizi je otkrila sve pojedinosti o svom životu, kao i vremenu provedenom sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem od prvog dana do poslednjeg.

Ono što je najupečatljivije na početku knjige svakako je Slobodanova prva prevara koja se desila 2015. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sve je počelo u julu 2015. godine. U junu je bilo finale takmičenja u pevanju i tada je Boba osvojio treće mesto. Finale je bilo na dan njegovog rođendana. Tih dana zajedno smo otišli na rođendansku zabavu. Nisam primetila nikakve promene u njegovom ponašanju i nisam imala utisak da nepto nije u redu. I danas se sećam tog sna, Boba je bio u bazenu sa nekom drugom devojkom - glasi jedan deo u knjizi, a Kija je tada pričala da je u pitanju pevačica. Dalje se nastavlja:

- Iz nekog razloga đavo mi nije dao mira i palo mi je na pamet da uzmem njegov telefon. Pronašla sam poruku od devojke koju smo sreli desetak dana ranije dok smo bili u jednom klubu. Poruke su imale sek*ualni sadržaj. Posvađali smo se, ja sam ga udarala pesnicom. Danas mi je žao što ga nisam udarila jače.

FEJSBUK PREVARE

Na Fejsbuk profilu svog bivšeg supruga pronašla je brojne poruke sa mlađim devojkama koje je uglavnom on inicirao.

- U inboksu sam ponovo pronašla njegova dopisivanja sa drugim devojkama. I, što je najgore, videla sam da je on najčešće bio taj koji započinje konverzaciju. Bilo mi je jako teško da prihvatim činjenicu da je moj muškarac jedan od onih paćenika koji šalju poruke nepoznatim devojkama na društvenim mrežama. Obrisala sam mu sve prijatelje na Fejsbuku i rekla sam mu da može poslati zahtev samo onima koji su mu zaista prijatelji. Nije se bunio i poslušao me je jer je i sam znao da mu to nisu bile drugarice.

U knjizi se mogu naći i Slobine porukice koje je slao Kristini a neke od njih su: "Sa tobom su mi se dogodili najlepši trenuci u životu"; "Ti si prva i jedina za koju činim ovakve stvari"; "Ako bih se za nešto do smrti borio, to si ti ljubavi" i slično...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.