KIJA PUCA NA VISOKO! Odmeravala sina poznate SRPSKE ZVEZDE, a nakon nastupa mu je DALA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA PUCA NA VISOKO! Odmeravala sina poznate SRPSKE ZVEZDE, a nakon nastupa mu je DALA OVO!

Opasna!

Pobednica rijalitija "Zadruga 1" i pevačica Kristina Kija Kockar bacila je oko na sina folk zvezde Lepe Brene Stefana Živojinovića, pa je nakon očijukanja na javnom događaju uspela s njim da razmeni brojeve telefona.

Iako su uživali u ćaskanju, prisnost zbog prisutnih medija pokušali su da sakriju. Stefan Živojinović bio je jedan od pevača koji su tokom novogodišnje žurke dnevnog lista Informer u jednom prestoničkom klubu zabavljali mnogobrojne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << goste, a Kristina Kockar našla se među zvanicama ovog srpskog medija. Kija je na događaj došla sama, dok se Brenin naslednik uglavnom provodio sa članovima benda.

- Kija je na žurku ušetala sama, bez pratnje, a Stefan je bio u društvu benda pošto je bio zadužen za muzički program večeri - , započinje izvor koji se našao na licu mesta i dodaje kako je Stefan nakon nastupa prišao separeu da se javi drugarici Milici Pavlović, ali tu se nalazila i Kockareva.

- Živojinović se tokom nastupa Zorice odmarao, pa je prišao separeu u kom su se nalazila Kockareva i Milica Pavlović. Brenin sin je razmenio nekoliko rečenica sa koleginicom, a onda se nasmejao Kiji, koja mu je nešto konstantno dobacivala - , otkriva upućeni izvor.

Prisan susret bivše supruge pevača Slobodana Radanovića i sina folk zvezde Lepe Brene trajao je kratko, ali, po svemu sudeći, dovoljno dugo.

- Razgovarali su neobavezno, uz osmehe i suptilne dodire, pa se Stefan udaljio od separea, ali je Kristina konstantno koketnim pogledom i plesom slala Živojinoviću signale - , priča sagovornik i ističe da je mladi pevač očito pao na čari Kockareve.

- Brenin sin nije odoleo, u jednom trenu brzinski je prišao Kiji da bi razmenili brojeve. Pošto su to učinili, svako je otišao na svoju stranuiviše nisu razgovarali. Potkrao se još neki pogled i osmeh kroz masu - , zaključuje izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KIJA KOCKAR FLERTOVALA SA STEFANOM ŽIVOJINOVIĆEM! Hoće da bude Brenina snajka, nova LJUBAV NA POMOLU

Izvor: Scandal.rs, 05.Dec.2019, 02:02

Kija Kockar je nedavno na jednom događaju u Beogradu imala priliku da upozna pevača Stefana Živojinovića. Kako prenosi Srpski telegraf njih dvoje su navodno otvoreno flertovali, a na kraju večeri su razmenili i brojeve telefona. Kija je na ovaj sastanak navodno došla sama, dok je mladi Živojinović...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.