Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA NEPLANIRANO ZAVRŠILA U BRAKU: Napokon otkrila identitet MUŠKARCA za kog su SVI MISLILI DA JE SLOBA!

Kija Kockar progovorila je o svom ljubavnom životu, dok mnogi već danima misle da se pomirila sa bivšem suprugom Slobom Radanovićem. Pobednica prve sezone rijalitija “Zadruga” kaže kako dečka nema, ali ima simpatiju. “To se uvek može naći i to može da traje dan, dva, a može i da se završi brakom, što se meni The post KIJA NEPLANIRANO ZAVRŠILA U BRAKU: Napokon otkrila identitet MUŠKARCA za kog su SVI MISLILI DA JE SLOBA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

AVA KARABATIĆ ISPALA GLUPLJA NEGO ŠTO STE MISLILI: Njen IQ je 31?! Imamo POBEDNIKA! (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2019

Hrvatska starleta Ava Karabatić prošle sezone je bila angažovana na mestu voditeljke rijalitija Parovi. S obzirom na to da je svoju popularnost stekla učešćem u ovdašnjim programima sličnog formata, ova odluka produkcije televizije Happy nije iznenađujuća. Ava je poznata kao skandal majstor,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.