KIJA NAKON JEZIVIH PRETNJI OBJAVILA SVOJU ADRESU: Dala sam pratiocima na Instagramu... SMELO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA NAKON JEZIVIH PRETNJI OBJAVILA SVOJU ADRESU: Dala sam pratiocima na Instagramu... SMELO!

Nema razloga da se boji!

U ovonedeljnom izdanju emisije "Kontravizija" autora i voditelja Lava Pajkića gostovala je pobednica "Zadruge 1" i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar.

Pričala je o svojoj novoj pesmi ali i o nedavnoj situaciji koja je koja je potresla mnoge, a tiče se njenih producenata Filipa Miletića i Miloša Roganovića. Svima je poznato da je na njihov muzički studio bačena bomba, a za ovaj incident je navodno je optužena pevačica Edita Aradinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je, prema pisanju medija, odbila da se podvrgne poligrafskom testiranju i time potvrdi da ne stoji iza napada.

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Oct 27, 2019 at 2:23pm PDT

- Bačena je defanzivna kašikara, ali je bačena tako da u slučaju da je bio neko unutra, da niko ne bude povređen, bačena je tačno na početku ulaza. Policija radi na tome, ja ne bih upirala prste u bilo koga. Jesu nas malo usporili, ali ne damo se, Filip i Miloš završavaju studio, pričali smo i o novim pesmama, tako da nam je to dalo samo elana da budemo bolji. Ne verujem da je to zbog mene, dala sam juče mojim pratiocima na Instagramu moju adresu, pa neka dođe neko ako sme, ja se ne bojim, živim sama, devojka od 46 kilograma. Upravo o tome govorim, nema potrebe da upiremo prstom, policija radi na tome. Pročitala sam to da je Edita odbila poligraf, svako ima pravo na to, a opet da li je to tačno ili nije. Ja sve što pročitam u novinama uzimam sa rezervom. Ona devojka ima pravo da odbija, iskreno da sam na njenom mestu, možda bih i ja odbila, to je njena stvar, ja u to ne ulazim - rekla je Kija u "Kontraviziji".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.