KIJA, LUNA I SLOBA ZA SIROMAŠNE: Žestoko po zadrugarima! Đedović i Gajić RASKRINKALI sve PAROVE u Zadruzi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA, LUNA I SLOBA ZA SIROMAŠNE: Žestoko po zadrugarima! Đedović i Gajić RASKRINKALI sve PAROVE u "Zadruzi"

Teške reči!

Stefan Milošević i Stefan Kandić su učesnici ''Zadruge 3'' koji su voditelji nove radio emisije ''Sedi dole''. Prvi gosti su bili novinari Ivan Gajić i Marko Đedović koji su komentarisali parove iz Bele kuće.

Parovi koji su se našli na meti komentara su Tara Simov i Mateja Matijević, Iva Grgurić i Stefan Karić i Bane Čolak i Ermina Pašović.

- Čujem ove kažu da su Bane, Gagi i Ermina loša kopija Kije, Slobe i Lune. Sve to izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao da je dogovorena priča, mnogo tu rupa ima. Ovo je samo bleda kopija Banetove veze sa Zerinom. Ovo je katastrofa. Banetu to ovde ne treba, on je napolju sasvim okej - komentarisao je Marko Đedović, pa je Ivan rekao šta ima:

- Od Baneta se mnogo očekuje ovde, setimo se šta se dogodilo sa Zerinom. On je nas sve demantovao, sve se vrti oko njega. Ja sam u jednom trenutku pitao Gagija što spominju Erminu, i puf, evo je ona kod nas. Jedino što zameram Ermini jesu scene i reakcije kad je odmah ušla. Njihova veza je daleko od idealne. Čudna je ovo priča - govorio je Gajić.

Sledeći par koji se našao na meri komentarisanja novinarskog dua su Iva i Stefan.

- Iva je dokaz da se upornost isplati. Stefan je opravdao zvanje zavodnika. Nadajmo se da će Iva da nastavi da ga zavodi. Čudi me Stefanov stav o devojkama kao što je Iva - izneo je stav Gajić.

- Promenio sam stav što se tiče njihove veze. Nemam lepo mišljenje o Ivi, meni se ne dopada to što je radila. Poštujem njihovu vezu. Nijednu ružnu reč nemam o njima kao paru, samo o njoj - komentarisao je Marko.

I na kraju su komentarisani Tara i Mateja.

- Niko nije rekao da su zajedno. Klipovi postoje, ima tu nečega. Ja sam baš sinoć pričao da smo budale, jer komentarišemo ono što vidimo. Određenom broju gledala smo mi kao negativci jer vidimo samo klipove. Mi ne vidimo 90% situacija ovde - govorio je Đedović.

- Moram samo da kažem kada je ovaj par u pitanju je to da je Mateja rekao da ne želi ništa sa njom, ali sada već vidim da on popušta. Možda nas je sve zavaravao, videćemo - rekao je Gajić za sam kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.