Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA KOCKAR PROGANJA BIVŠEG MUŽA?! NEĆETE VEROVATI KAKVE PORUKE ŠALJE SLOBI!

Pevačica Kija Kockar i njen kolega Sloba Radanović okončali su brak prošle godine, nakon što ju je javno prevario sa novopečenom pevačicom Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga 1”. Međutim, iako je razvod tražila Kija, ona, navodno, nije prebolela bivšeg muža i želi da sa njim dobije dete. – Iako je ona prva potegla razvod i The post KIJA KOCKAR PROGANJA BIVŠEG MUŽA?! NEĆETE VEROVATI KAKVE PORUKE ŠALJE SLOBI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ćuti o ovoj romansi kao zalivena: Anabela Atijas između dva braka bila u vezi sa razvedenim, ali imućnim biznismenom

Izvor: Scandal.rs, 23.Nov.2019, 17:37

Pevačica Anabela Atijas imala je buran ljubavni život. Iza sebe ima dva braka i nekoliko emotivnih veza o kojima se itekao pisalo u domaćim medijima. Brak Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija pukao je 2009. godine, a ona je naredne godine tokom učešća u “Velikom Bratu”uplovila u romansu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.