PRISTALA - FANOVI ĆE ODLEPITI: Kija Kockar u Zadruzi 3?! Postavila je samo OVAJ USLOV?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRISTALA - FANOVI ĆE ODLEPITI: Kija Kockar u Zadruzi 3?! Postavila je samo OVAJ USLOV?!

Skromno, nema šta!

Stigao je i taj dan kada će, na spektakularan način, početi treća sezona "Zadruge", najgledanijeg projekta koji je ispisao novu istoriju televizije na ovim prostorima ali i u svetu. Večeras, tačno od 21 čas, na televiziji Pink počeće emitovanje treće sezone koja će, bez sumnje, pomeriti sve granice.

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone, poželela je, putem svog Instagram profila, sreću na večerašnjem otvaranju "Zadruge 3", a nama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrila po čemu će pamtiti svoje učešće u rijalitiju.

- Pa mislim da je to svima jasno, po pobedi - bila je kratka Kija, koja nam je priznala da bi u "Zadrugu" ponovo ušla, ali za milion evra.

Pevačica je priznala da nema puno vremena da sedi i gleda televiziju, ali će "Zadrugu" pratiti na alternativne načine.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Sep 6, 2019 at 6:41am PDT

- Pratiću sigurno preko Jutjuba i preko Instagrama, jer stvarno nemam vremena drugačije, a i tu su najzanimljivi snimci - kroz smeh nam je rekla Kija.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.