KIJA KOCKAR NA PROMOCIJI ALFE I OMEGE - Njen dolazak podigao prašinu, a poklon za JK komentarišu svi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2023, 22:06

KIJA KOCKAR NA PROMOCIJI "ALFE" I "OMEGE" - Njen dolazak podigao prašinu, a poklon za JK komentarišu svi! (FOTO)

Privukla ogromnu pažnju!

Pevačica Jelena Karleuša večeras je organizovala proslavu u jednom beogradskom tržnom centru, a povod su njena dva nova albuma "Alfa" i "Omega".

Na ovaj događaj došla je i Kristina Kija Kockar i svojom pojavom privukla ogromnu pažnju.

U letnjem izdanju i sa čašom u ruci, Kockareva je "s vrata" počela da nazdravlja u čast JK, što samo pokazuje da su vremenom i te ko izgladile svoje odnose.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kija je donela i veoma originalan poklon, a reč je o "metalnim" ružama koje se apsolutno uklapaju u tematiku, kako promocije, tako i novih albuma.

Podsetimo, tokom promocije novih albuma Jelene Karleuše, u jednom trenutku se logo albuma našao i na "Kuli Beograd", a njeni inicijali zelene boje prekrili su ogromnu površinu građevine, što možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.