Izvor: Scandal.rs, 05.Feb.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA JOŠ NIJE PREVAZIŠLA SLOBINU PREVARU: Ukanalila ga na nastupu, publika pala u trans, a ona vrišti od smeha!

Kristina Kija Kockar ne propušta priliku da na svojim nastupima prozove svog bivšeg supruga Slobu Radanovića, a to skoro uvek izazove oduševljenje fanova koji je redovno prate. Kako nekadašnju učesnicu rijalitija “bije glas” jake žene, samostalne i ambiciozne, umesto “prevarene žene” vinula je sebe u “zvezde”, pa iako su se zvanično razveli, i dalje kolaju The post KIJA JOŠ NIJE PREVAZIŠLA SLOBINU PREVARU: Ukanalila ga na nastupu, publika pala u trans, a ona vrišti od smeha! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Andreana Čekić iznenadila onim što je rekla o novoj emotivnoj partnerki svog bivšeg supruga!

Izvor: Scandal.rs, 05.Feb.2019

Andreana Čekić još uvek nije zvanično stavila tačku na brak sa Ivanom Miladinovićem, ali je i te kako spremna da govori o njegovim budućim emotivnim partnerkama. – Koliko znam, ni on ni ja nemamo druge partnere – priznala je ona u intervjuu za SCANDAL! – Oko toga smo se dogovorili – kada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.