KIJA! JOŠ JEDNOM U ZADRUZI! Miki i Luna upali na vrata sobe, a tamo - ŠOK! Oterani su NAPOLJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA! JOŠ JEDNOM U ZADRUZI! Miki i Luna upali na vrata sobe, a tamo - ŠOK! Oterani su NAPOLJE (VIDEO)

Interesantan razgovor

Luna Đogani i Miki Đuričić upali su usred vrele akcije u kojoj su se nalazili Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson. Dvoje ljubavnika su tražili da ostanu sami, pa se Miki povukao, a s njim i Đoganijeva.

Nakon brutalnog S*KSA Đeksona i Mine, oglasila se njena majka Ivana: ovo je poručila svojoj ćerki!

LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih mogao da UMREM!" Strašno! (VIDEO)

Kada su izašli napolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miki je prvo šaljivo predložio Luni seks, a onda su se dvoje zadrugara dotakli Rebeke Popović i njenog učešća. Luna je smatrala da Rebeka ima neljudski odnos prema Mikiju tj. da nije poštena prema njegovim osećanjima. Takođe su primetili kako Popovićeva govori da nikada nije gledala rijalitije i da nije znala ništa o Mikiju pre "Zadruge 2", ali se nekoliko puta odala i progovorila o nekim temama koje samo rijaliti publika zna.

SAMO SE VI PRC*JTE! Ja ću da ga dr*am i dalje! Adamove reči odjekuju, Marijana poludela! (VIDEO)

Na kraju je ostao zaključak da taktika Rebeke Popović podseća malo na takođe "prečistu" taktiku Kristine Kije Kockar, tako da odrednica "nova Kija" je možda željena od strane Rebeke, ali da ona ipak nema tu moć da osvoji narod kao prethodnica. Razlog je pre svega jer je muž nije varao kao što Kiju jeste, a to je i bio glavni razlog Kristinine pobede.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DISKVALIFIKACIJA?! Miki uhvaćen SA MOBILNIM TELEFONOM! Nakon Lune - NAJVEĆI SKANDAL ZADRUGE 2 (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018

"E, imaš za poziv?"..Društvenim mrežama kruže fotografije zbog kojih su fanovi posumnjali da je Miki Đuričić uneo telefon u rijalitii...KIJA! JOŠ JEDNOM U ZADRUZI! Miki i Luna upali na vrata sobe, a tamo - ŠOK! Oterani su NAPOLJE (VIDEO)..LUDNICA! Miki otkrio ŠOKANTNU ISTINU o Kiji! "Kad bih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.