Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA ĆE POBESNETI: LUNA JE PONOVO SPOMINJE U ZADRUZI 2!

Bora Santana i Bane Čolak su izrešetali škakljivim pitanjima Lunu Đogani i Marka Miljkovića. Naredna igra u kojoj je ovaj par učestvovalo bila je igra ”Ili ili”. Bora je upitao Lunu koga vidi kao svog partnera u prljavom plesu. Ona je najpre birala između Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića, a potom je birala između The post KIJA ĆE POBESNETI: LUNA JE PONOVO SPOMINJE U ZADRUZI 2! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tajac! Sanja Stanković i Matora otvoreno pričale o intimi sa ostalim zadrugarima!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jun.2019

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su stavljene pred pravi test. Naime, njih su voditelji emisije radio Amnezija izrešetali škakljivim pitanjima, a ono što se iz odogovora moglo zaključiti jeste da ove dve zadrugarke imaju isti ukus. Bane Čolak i Bora Santana su upitali Sanju i Matoru sa kim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.