Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2020, 12:04

KIJA BACILA OKO NA FUDBALSKOG TRENERA! On to još NE ZNA, u poslednje 2 godine mi je baš ZGODAN!

Pevačica Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji “Amidži šou”, a tom prilikom je dobila i jedno veoma zanimljivo pitanje nakon kog je otkrila na koju poznatu ličnost se “loži”. OVAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO! Naime, Kija je čvrsto odlučila da ne pije “čudan napitak” u igrici „Odgovaraj ili…”, pa je priznala da joj se The post KIJA BACILA OKO NA FUDBALSKOG TRENERA! On to još NE ZNA, u poslednje 2 godine mi je baš ZGODAN! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IZVIRILO USRED EMISIJE Rupa na pevačicinim pantalonama ostavila sve BEZ TEKSTA, kad je prekrstila noge pokazala ono što niko nije očekivao - svi u studiju gledali u nju

Izvor: Blic, 05.Avg.2020

Kristina Kija Kockar je za gostovanje u emisiji "Amidži šou" odabrala smeliji stajling koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.