Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KETI ODBILA DAMIRA: Ne želim da me greješ, BRE!

Novinarka Katarina Ristić tokom žurke u “Zadruzi” u jednom trenutku je izašla iz kazina i sela je na stepenik. MC Damiro joj je prišao i ponudio se da je zagrli kao bi je zagrejao. Međutim, taj predlog se Keti nije svideo. – Ne volim da me muškarci greju. Samo oni do kojih mi je stalo The post KETI ODBILA DAMIRA: Ne želim da me greješ, BRE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLEDI NOVA DISKVALIFIKACIJA?! MC Damiro PO TREĆI PUT pokušao da pobegne! Ovog puta preko krova!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018

MC Damiro je mnogim gledaocima Zadruge prirastao za srce, mnogo više u drugoj sezoni nego u prvoj. U prvoj Zadruzi se Damiro zadržao tek nešto malo vremena, a onda je pobegao i time zaslužio diskvalifikaciju! Pre samo nekoliko dana Damiro je ponovo lupao na kapiju i tražio da ga puste kući, i da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.