Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEBA SE GADNO POVREDIO: PEVAČ ZAVRŠIO NA UŠIVANJU!

Pevač Dragan Kojić Keba povredio se na probi emisije “Tvoje lice zvuči poznato”! Keba je morao da ušije levu nogu, kada se sinoć povredio na sceni. – Navikli smo da je Keba i prethodne sezone bio jako posvećen svim zadacima, a tako je nastavio i u ovoj sezoni. Keba se sinoć povredio, pa je nakon The post KEBA SE GADNO POVREDIO: PEVAČ ZAVRŠIO NA UŠIVANJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Glumio svoju snajku, pa mu ŠTIKLE došle glave: Nezgoda NA SNIMANJU TLZP, Keba UPAO U RUPU

Izvor: Story, 28.Sep.2019, 15:06

Dragan Kojić Keba pao je sa bine dok je imitirao snajku Severinu Kojić u šou-programu, “Tvoje lice zvuči poznato”, pišu domaći mediji. Naime, folker se na generalnoj probi sapleo dok je igrao na visokim štiklama uz pesmu “Gas, gas”, a sve se završilo time što je morao na ušivanje rane....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.