KAŽU DA JE ISTA ANA KORAĆ - David Dragojević uhvaćen sa novom devojkom: Zanosnu crnku već dugo krije od javnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2023, 21:31

KAŽU DA JE ISTA ANA KORAĆ - David Dragojević uhvaćen sa novom devojkom: Zanosnu crnku već dugo krije od javnosti!

Isplivali detalji u javnost!

Bivšeg rijaliti igrača i fitner instruktora, Davida Dragojevića jedan domaći portal uslikao je na jednoj plaži u Ulcinju, u zanimljivom društvu.

Atraktivni brat Dejana Dragojevića vrele, letnje dane provodi na crnogorskom primorju sa svojom novom devojkom, koju već neko vreme krije od javnosti.

Zanosna crnka, koju je David izveo u jedan bar na plaži, bila je meta pogleda mnogih gostiju, a kako navodi domaći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << portal, primetno je da nova izabranica Dragojevića neodoljivo podseća na njegovu bivšu ljubav, starletu Anu Korać.

David i njegova partnerka došli su sami na poznatu lokaciju u Ulcinju, gde su uživali, ispijali vino i razmenjivali nežnosti.

U jednom trenutku, atraktivna crnka doživela je mali peh, kada nije mogla da namesti kupaći, pa joj je Dragojević, kao pravi džentlmen, pomogao da to reši, prenosi domaći portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.