KAŽNJEN JE SA MILION DINARA I BOJIM SE DA ĆE OSTATI NEPOKRETAN! Bilalova PORODICA STREPI zbog završetka

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 20:28

"KAŽNJEN JE SA MILION DINARA I BOJIM SE DA ĆE OSTATI NEPOKRETAN!" Bilalova PORODICA STREPI zbog završetka

Bakir se pojavio večeras i privukao na sebe najveću pažnju!

Na nastavak velikog superfinala "Zadruge 6" stigla je i podrška Bilala Brajlovića, a veliku pažnju svih prisutnih privukao je njegov rođeni brat Bakir.

Bakira su juče videli zadrugari, kad se pojavio na video-poruci za Bilala, a Anita Stanojlović i Milica Veselinović su odmah počele da šapuću, pa je publika zaključila da im se dopao.

Na samom početku razgovora, osvrnuli su se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Bilalove ljubavne avanture, romanse, ali i veze.

- Milicu odmah da otpišemo, čekam da se sretnem s Milicom da joj kažem par stvari. Mislim da mu ona ne treba nikako. Ono sinoć baš gledam, on se nešto pravda njoj, ona trči za njim, ganja taj neki plasman. Jako, jako podmukla osoba. Onaj odnos s Majom je bio najupečatljiviji za ovu sezonu, sve posle toga je bilo nekako nedorečeno - rekao je Đenis, pa se nadovezao i Bilalov brat:

- Ja mislim, što se tiče Bilalovih veza, on se izjasnio da nema emocije i da ne želi vezu i da ne gleda nikoga tu da ga voli ili ne voli, rekao je svima na čemu su. Znale su devojke u šta ulaze, rečeno im je. On je rekao da ne razmišlja srcem, nego mozgom - rekao je Bakir.

Takođe su se osvrnuli i na njegov odnos i emocije prema Maji Marinković, o čemu se dosta spekulisalo prethodnih meseci.

- Ne znam šta bih rekao, da je bilo emocija, bilo je. Njegova najveća emocija živi napolju - rekao je Đenis, te je Bilalov brat dodao:

- Ja mislim da Bilal nije imao emocije ljubavi prema Maji, nego emocija strasti prema Maji. Maja je njemu bila više strast nego ljubav, iako se to izjašnjava kao ljubav. Bolje da bude ljubav prema Maji, nego prema Milici - nadovezao se Bilalov brat.

Kada je reč o tome ko ih je razočarao kao podršku, Đenis je istakao.

- Evo sad smo bili sa Miljanom, mi Miljana volimo, naš je, ali bih voleo s njim da popričam da vidim što je imao takve postupke prema Bilalu. Od njega nismo očekivali, mislili smo da će biti uz njega, pa nam nije jasno što i je imao onakve postupke kakve je imao - rekao je Đenis.

Poslednjih mesec dana rijalitija pokrenule su se spekulacije po Beloj kući da Bilalovo druženje sa Anom Ćurčić prevazilazi granice druženja, te su se njegov brat i menadžer osvrnuli i na ovo.

- Joj ne znam, teško pitanje stvarno...Moglo je možda otići u nekom drugom smeru da su bile druge okolnosti, ali je ovo bio odnos mama i sin.

- Ja se držim mišljenja da Bilal nije imao emocije ni prema jednoj devojci u kući, a kamoli prema duplo starijoj, koju verujem da nije pogledao ni jednom na taj način.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.