KAZNA ZBOG AGRESIJE: Stigle sankcije, a onda je Veliki šef proglasio POBEDNIKE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAZNA ZBOG AGRESIJE: Stigle sankcije, a onda je Veliki šef proglasio POBEDNIKE (VIDEO)

Bili su najbolji...

Zadrugari su imali jedan od najuzbudljivijih dana u Zadruzi, a sve zbog treće Olimpijade koja je zvanično počela i koja će sa sobom doneti mnogo neočekivanih izazova.

Tako je u drugoj igri, koja se odigrala u sportskoj sali, došlo do ozbiljnih sukoba među pojedincima, a bilo je i žestoke borbe za pobedu i dokazivanje ko može više i bolje.

Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće kako bi ih obavestio o sankcijama koje je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputio učesnicima koji su zbog agresivnog ponašanja napustili igru, ali i da obraduje pobednike koji su bili najistrajniji tokom čitave utakmice.

- Dragi zadrugari, pre svega vas obaveštavamo da je Vladimir Adžić kažnjen nedeljnim honorarom zbog agresivnog ponašanja tokom igre. Osim toga, u drugoj igri je žuta ekipa osvojila prvo mesto i 50 poena, drugo mesto tamno plava ekipa i 30 poena, a trećeplasirana bila je roza ekipa i oni su osvojili 10 poena - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Podsetimo, u timu žutih bili su Lazar Čolić Zola, Mina Vrbaški, Marko Janjušević Janjuš, Vladimir Tomović i Iva Grgurić. U grupi tamno plavih bili su Rade Lazić, Bojan Đukić, Mlađa Jovanović, Filip Đukić i Nina Babić. Roze ekipu koja je osvojila treće mesto čine Jelena Pešić, Ermina Pašović, Mirko Gavrić, Vladimir Adžić i Bane Čolak.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.