KAZNA VELIKOG ŠEFA?! U zadrugu stiglo PISMO, zadrugari su DUŽNI da urade ovo, ali ona se USPROTIVILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAZNA VELIKOG ŠEFA?! U zadrugu stiglo PISMO, zadrugari su DUŽNI da urade ovo, ali ona se USPROTIVILA!

Neizvesno!

Sinoć je kao i svaki put kada bude žurka, bila burna noć u Zadruzi. Jutros su zadrugari bili raspoloženi da malo više odmore, ali Veliki šef ih je odmah podigao na noge.

U Zadrugu je stiglo pismo Velikog šefa u kojem su zadrugari dobili novi izazov.

- Dragi zadrugari, vreme je za izazov. Šaljemo vam tri crne tačke i štopericu. Na svakoj tački mora stajati po jedan zadrugar i do kraja izazova se ne sme pomerati. Vođa ih mora obavestiti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pola sata, kada je njihova uloga završena, a zatim odrediti ko će biti sledeći ko će biti na toj tački. Oni koji su na tačkama privlače pažnju ostalih kada su gladni, žele da puše ili su žedni. Oni koji stoje na tački ne napuštaju poziciju čak ni kada stigne pismo Velikog šefa - pisalo je u pismu.

Aleksandra Subotić se odmah pobunila.

- Odmah da kažem da ja ne želim da učestvujem, ne pada mi na pamet - rekla je Aleksandra.

Da li će Veliki šef zbog ovoga diskvalifikovati ili kazniti Aleksandru Subotić i kako će se zadrugari snaći u ovom izazovu? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte ovde.

UŽAS! Srpska pevačica umalo POGINULA - saznajemo šta se dogodilo! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.