KAŽEM DA SU TUČE DEO SCENARIJA, sramota me da kažem da sam LUDA! Miljanina reakcija postala HIT na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 15:49

"KAŽEM DA SU TUČE DEO SCENARIJA, sramota me da kažem da sam LUDA!" Miljanina reakcija postala HIT na mrežama

Nasmejala sve!

Nenad Macanović Bebica, Miljana Kulić, Filip Car i Aleksandra Nikolić sedeli su u dnevnoj sobi i neobavezno ćaskali. U jednom trenutku se Car požalio da ga fanovi i prijatelji u spoljnom svetu pitaju da li su neke situacije u rijalitiju nameštene i da li produkcija govori zadrugarima šta treba da rade. Miljanina reakcija je nasmejala gledaoce i pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Nije lako nama. Svi misle da je nama lako. Misle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se mi ovde sprdamo. Mene napolju pitaju ljudi da li nam kažu ovde šta da radimo - rekao je Car.

- I mene pitaju - dodala je Miljana.

- Jel dobiješ pare kad se sa nekim smuvaš? - nastavio je Car da priča šta ga pitaju fanovi i prijatelji

- Mene sramota da kažem. Za tuče kažem da su deo scenarija, sramota me da kažem da sam luda. Pitaju me: "što si tukla Bebicu?" Ja kažem: "šou sam pravila, to tako mora". Oni kažu "znamo, znamo". Najgore je što nam ništa ne kažu, a mi ispadamo najveće budale - rekla je Miljana i nasmejala sve.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by DON’T HATE WHAT YOU DON'T UNDERSTAND 🤷🏽‍♀️ (@dont8mee)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.