KATASTROFA NA IZBORU POTRČAKA! Ukućani NAPALI Lili, Marija Kulić OTKRILA njenu TAJNU! Raskrinkavanje u toku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:05

KATASTROFA NA IZBORU POTRČAKA! Ukućani NAPALI Lili, Marija Kulić OTKRILA njenu TAJNU! Raskrinkavanje u toku!

Pobuna!

Ljiljana Stevanović Lili danas je proglašena za ovonedeljnog vođu, tako da su pred njom bila dva izazovna zadatka. Na prvom je tako reći pala, jer je u toku podele budžeta 22 ljudi ostavila bez dinara.

Trenutno je u "Zadruzi" izbor za potrčke, kada vođa, a to je Lili u ovom slučaju, mora da izabere potrčke i omiljenu osobu.

 Ipak, ne teče sve onako kao bi trebalo, jer su se zadrugari pobunili i veoma su besni zbog ovakve podele budžeta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Javila se i Marija Kulić koja je Lilina dobra prijateljica.

- Lili je takva žena, drugačija je od svih nas ovde, ona nema mišljenje, ide linijom manjeg otpora. Ona je ljudima koji su je napadali ovde, dala najveća budžete da je više ne bi dirali - rekla je Marija.

- Mislim da ćemo svi doći na red, ona ima niske udarce, danas je rekla za njenu drugaricu da je prevarant i ostalo. I ja ću doći na red, ja samo svoje mišljenje kažem. Ja imam od kocke novca, zabolelo me je to što je ispalo da sam ja škrtica. Niti mogu da morališem, niti ovo, niti ono, ali nisam škrtica. I to što sam videla da se uvlači u b*lju! Ona niti je znala ko je sa kim u budžetu, niti išta. Ispala je podg*zna muva na kvadrat! - odbrusila je Matora.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.