KATARINA ŽIVKOVIĆ SA ŠMINKOM BLISTA - a bez nje? Problemi sa KOŽOM, brojni nedostaci: NEPREPOZNATLJIVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 00:05

KATARINA ŽIVKOVIĆ SA ŠMINKOM BLISTA - a bez nje? Problemi sa KOŽOM, brojni nedostaci: NEPREPOZNATLJIVA!

Magija šminka!

Mnoge mlade devojke kada vide doterane naše ličnosti pomisle da je njihova lepota bogom dana. Niko ne razume da iza savršenog lica koje pokazuju na televiziji ili na društvenim mrežema stoji čitav tim šminkera i frizera koji se potrude da javne ličnosti postanu glamurozne lepotice.    

Primer za to je i pevačica Katarina Živković na kojoj se dobro vidi sva magija šminkerskog zanata.

Ona se naime pojavila u bekstejdžu pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanja jedne emisije i fotograf je usnimo sve nedostatke njenog lica. Masna koža, akne, pege stoje na ovom nesavršenom licu.

Na sebi takođe nije imala ništa posebno od garderobe.

Mnogi kada bi je videli na ulicu ne bi je prepoznali. Pomislili bi da je reč o nekoj najobičnijoj devojci a ne da gledaju jednu od najatraktivnijih pevačica.

Onda je otišla u šminkernicu i magija je učinila svoje - Katarina Živković je postala glamurozna lepotica koja kao da je sišla sa naslovne strane nekog luksuznog magazina.

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.