KATARINA ŽIVKOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU: Kajem se što mu nisam slomila...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 21:46

KATARINA ŽIVKOVIĆ KONAČNO PROGOVORILA o svom LJUBAVNOM ŽIVOTU: "Kajem se što mu nisam slomila...!"

Ipak joj nije presudan fizički izgled...

Pevačica Katarina Živković otkrila da nije zaljubljive prirode, te da joj kod suprutnog pola nije presudan fizički izgled.

🐣

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on May 23, 2020 at 11:38am PDT

Kaća je istakla i da nije zaljubljive prirode, te da joj kod suprutnog pola nije presudan fizički izgled.

- Nisam zaljubljive prirode i ono što znam jeste da ne padam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na fizički izgled, moram da osetim nešto drugo. Volim kad osetim podršku od strane muškarca, razumevanje i to mi je najbitnije. Možda je nekima novac bitan i ja to razumem i podržavam, ali ja imam svoj posao i svoj novac, ne moram da budem sa nekim zbog para. Kajem se što mu nisam slomila krila, pa laž da ga leči. Nisam nikome slomila krila, zato se i kajem - rekla je pevačica u emisiji "Premijera".

I’m on a mission to find a better me ❤️🍀

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on May 17, 2020 at 9:28am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.