KATARINA OSTOJIĆ PRESTAJE DA SE BAVI MUZIKOM?! Ovako će lepa pevačica ubuduće MLATITI LOVU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 18:44

KATARINA OSTOJIĆ PRESTAJE DA SE BAVI MUZIKOM?! Ovako će lepa pevačica ubuduće MLATITI LOVU! (VIDEO)

Kaja otkriva planove za budućnost!

Sinoć je u prelepom prestoničkom hotelu održana promocija šesnaestog romana autorke Vesne Dedić. Promociji su prisustvale mnoge poznate ličnosti, prijatelji i kolege. Među njima su bili pevačica Katarina Ostojić - Kaja, Snežana Borjan, pevač Sergej Ćetković, Bojan Leksington, kao i Mirza Selimović.

Kaja Ostojić je za promociju knjige je izabrala zanimljiv monohromatski komplet u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trendi maslinastoj boji, pa je odbranila titulu urbane princeze i izgledala kao da je došla sa modne piste. Ovaj komplet je bio vrlo smeo odabir za ovu elegantnu priliku, ali su svi u nju gledali bez daha! Pevačica je ceo izgled upotpunila cirkonskim papučicama na štiklu i kosom skupljenom u svedenu kiku.

Ona je oduvek vodila računa o svom izgledu, pred objektivom portala Srbija Danas je potvrdila da je izuzetno posvećena treninzima, i da je njen izgled produkt mukotrpnog rada na sebi. Nas je interesovalo koliko pevačica radi na sebi iznutra, odnosno, koliko čita i da li će poneti knjigu na letovanje.

- Uvek nosim knjigu. Volim na plaži da čitam. Volim pozitivnu psihologiju i krimi romane. Tako sam i sada naručila nekakvo brdo knjiga koje ne stižem da pročitam zbog poslovnih obaveza. Počnem i ostavim i onda sam baš ljuta na sebe što ne stižem. Za to mi treba mir i tišina u kući, a to je nešto čega trenutno najmanje imam u životu.

- Baš sam skoro razmišljala o tome. Mislim da ću to sigurno da uradim jednog dana, ali sigurno ne pre neke svoje 55. godine. Mislim da treba da uđem u klimaks za tako nešto. O naslovu nisam razmišljala, ali moja životna priča će biti sigurno jedno tiražno štivo, u to sam ubeđena. Kada prestanem da se bavim muzikom, počeću da se bavim pisanjem i zarađujem od svoje životne priče. Knjiga će razotkriti i demistifikovati sve gluposti i nonsense koji su se govorili o meni na estradi, tada će se saznati istina.

Pevačica je priznala da je neistina vrlo pogađa, ali se kao majka potrudila da njena kći ne ponovi iste greške, kao i da joj želi da ima malo više sreće u ljubavi od mame.

Detalje razgovora sa Kajom Ostojić pogledajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.