KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O SUKOBU NA ZADRUGOVIZIJI! Pevačica ŠOKIRANA ovim

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 15:49

KATARINA GRUJIĆ PROGOVORILA O SUKOBU NA ZADRUGOVIZIJI! Pevačica ŠOKIRANA ovim

Iznenadili su je...

Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" iznenadila je Katarin Grujić kada je "upala" tamo gde pevačica snimala spot.

Novinar se uključio u program, a na samom početku uključenja nikome nije bilo jasno gde se on nalazi, pa se onda u kadru našla pevačica Katarina Grujić!

- Mene zanima samo kako ste vi znali za ovu lokaciju? Ne mogu da verujem (smeh). Snimam ostatak spota za moju novu pesmu, drago mi je da vas vidim. Mislim da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spavala tri sata, šminka, frizura, treba malo sna, ali izdržaću ja to. Radimo studijski spot, jer nismo mogli da putujemo, pesma će izaći za 10, 15 dana, videće moja publika šta smo pripremili - rekla je iznenađena Katarina, pa otkrila koji je naziv njene nove pesme:

- Do sada nisam nikada premijerno rekla kako se zove pesma, ali evo "Neću da se muvam". Ovo i moja publika isto čuje sada.

Katarina se osvrnula i na sinoćnju "Zadrugoviziju", u kojoj je bila član žirija, i njen odgovor na ponašanje Ivane Šopić.

- Meni je bilo zanimljivo, ostatak žirija je bio super, zezali smo se, bilo je malo tenzije zbog zadrugara. Morala sam malo da odreagujem, nije mi se dopao stav jedne zadrugarke, ali Bože moj, ja sam u svom stilu odgovorila. Nema veze da li ima nekih privatnih problema ona, pred toliko miliona gledalaca ne treba da se neke stvari kažu - rekla je Kaća, a kako su svi primetili da se urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević i ona dobro zabavljaju, ona je otkrila koliko dugo se znaju:

- Ja Darka poznajem od mojih početaka i njegovih početaka i drago mi je da smo se družili, tračarili smo malo - zaključila je pevačica kroz smeh.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.