KARMA MU VEĆ VRAĆA!  Nakon što ga je Viki ŠUTNULA, Zola se setio BIVŠE - Imala da mu poruči samo OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 18:05

"KARMA MU VEĆ VRAĆA!" Nakon što ga je Viki ŠUTNULA, Zola se setio BIVŠE - Imala da mu poruči samo OVO!

"Kasno se setio..."

Lazar Čolić Zola je tokom svog izlaganja priznao da se ogrešio o Nevenu Savić i da je bio loš prema njoj, a sa druge strane smatra da je ona bolji čovek od Viktorije Viki Mitrović, koja ga je razočara jer se tokom žurke ljubila sa Borom Santanom.

- Kasno se setio da kaže nešto lepo o meni... Šta sad reći o tome, ja nemam ništa od toga što je sada rekao da sam ja dobar čovek. Gde je bio ranije da kaže o meni koju lepu reč, a ne sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što je govorio i radio? Toliko me je povredio, plakala sam zbog njega, a sada me hvali... Kasno je za sve. Karma je čudo, već ga stiže i vraća mu - kaže Nevena, koja je zgrožena Viktorijinim ponašanjem.

- To ne bih ni komentarisala. Ona je pokazala da može sve da se očekuje od nje, uzme li se u obzir šta smo od nje sve videli. Šta reći za njih dvoje... Top su mi par ona i Bora, mladi, lepi, zgodni - rekla je Nevena za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.