KARMA JE K... Slađa se oglasila nakon ĐOLETOVE PREVARE! Zbog Vesne je ostala bez BRAKA, a evo šta sada KAŽE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 12:43

KARMA JE K... Slađa se oglasila nakon ĐOLETOVE PREVARE! Zbog Vesne je ostala bez BRAKA, a evo šta sada KAŽE!

Ne želi da likuje!

Ekipa emisije "Paparazzo lov" uhvatila je pevača Đoleta Đoganija kako navodno vara suprugu Vesnu Đogani. On je snimljen dok je u automobilu bio sa drugom ženom sa kojom se, kako tvrde i poljubio.

Bračni par Đogani još uvek se nije oglasio po pitanju afere koja je uzdrmala javnost, ali jeste Đoletova eks supruga Slađa Delibašić.

- Jaoj, zaista nemam komentar. Ne znam šta da kažem. Mene ne zanima njegov život. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Vodim svoj život, oni me apsolutno ne zanimaju - počela je Slađa i dodala da nije srećna što se njenoj nekadašnjoj suparnici sada dešava što i njoj pre nekoliko godina.

- Ne likujem zbog toga što se Vesni dešava. Nisam ja takva osoba. Nije mi drago - završila je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.