KARLEUŠINA SVEKRVA digla atmosferu do usijanja: MAJKA Duška Tošića u neviđenom izdanju! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 13:32

KARLEUŠINA SVEKRVA digla atmosferu do usijanja: MAJKA Duška Tošića u neviđenom izdanju! (FOTO/VIDEO)

Fudbaler proslavio rođendan sa najmilijima!

Duško Tošić sinoć je proslavio 36. rođendan u krugu porodice i prijatelja (detaljnije OVDE).

Osim snimaka na kojima se fudbaler veseli u duva svećice dok je uz njega supruga Jelena Karleuša, Duško je objavio emotivan snimak na društvenoj mreži Instagram, na kojem njegova majka Nikoleta igra sa njim i peva pesmu "Šuška se, šuška".

Jelenin PR i dugogodišnji prijatelj porodica Karleuša-Tošić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zoran Birtašević takođe je objavljivao snimke sa slavlja, a na jednom snimku Ana Bekuta, koja je takođe bila u odabranom društvu, usled nestanka struje u restoranu, peva akapela svoj hit "Kralj ponoći".

Jelena je snimala svog muža i nije skidala osmeh s lica.

Na proslavi je bila i Jelenina tetka Danijela, koja je igrala i veselila se sa zetom, a potom je sedela sa Tošićevom majkom.

Inače, Duška je na njegov 36. rođendan, čim se probudio, dočekalo  prvo iznenađenje (pogledajte klikom OVDE).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.