KARLEUŠA utučena zbog NEOPISIVE TRAGEDIJE... Smogla snage da se OGLASI, a njene reče i poruka ODZVANJAJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 10:37

KARLEUŠA utučena zbog NEOPISIVE TRAGEDIJE... Smogla snage da se OGLASI, a njene reče i poruka ODZVANJAJU

Zaista prestrašno i pretužno.

Na društvenim mrežama se tokom jučerašnjeg dana pojavio snimak koji je na prvi pogled presladak, a na kojem vidimo malenog psa koji se igra sa balonom. Ipak, samo nekoliko sekundi kasnije, kako je napisano u okviru snimka, psu je razneta glava i polovina vilice petardom koju su bacila ni manje ni više nego deca!

Korisnici mreža su bili potpuno zgroženi i šokirani ovim nehumanim činom, a kao veliki ljubitelj i borac za zaštitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i prava životinja, oglasila se i Jelena Karleuša.

- Svedoci smo svakodnevnog ubijanja životnja od strane dece. Okrutnost, nedostatak empatije i pronalaženje zabave i zadovoljstva u ubijanju

nedužnih i nejakih bića, pokazuje ozbiljan psihološki poremećaj kod deteta. Neophodno je da se ustanovi od strane nadležnih organa kolika je uloga roditelja u učenju dece takvoj okrutnosti i ti roditelji moraju da snose krivicu i odgovornost. Dalje, deca koja pokazuju takvu vrstu sklonosti moraju da budu zavedena kao maloletni prestupnici i da im se izrekne mera ozbiljnog psihološkog posmatranja.

- Naučno je dokazano da se rani oblik psihopatije i sociopatije kod osobe ispoljava već u najranijem dobu deteta i da su roditelji dužni da to prepoznaju i obaveste socijalnu službu, doktora i školu. Ubijanje i mučenje životinja zajednička je karakteristika iz detinjstva svakog masovnog ubice. Pravovremenom reakcijom roditelja, škole i nadležnih organa, te uvođenje zakona i ozbiljnog kažnjavanja staratelja veliki je korak ka sprečavanju razvoja psihopatije i sociopatije kod dece i bezbednosti društva - napisala je uznemirena Karleuša.

Srbija Danas/Instagram karleusastar/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.