KARLEUŠA UDARILA NA LGBTQ+ ZAJEDNICU: Promenila ploču, priča o jednakosti pa zarežala: U mišije rupe, bre!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 12:07

KARLEUŠA UDARILA NA LGBTQ+ ZAJEDNICU: Promenila ploču, priča o jednakosti pa zarežala: "U mišije rupe, bre!"

Izrevoltirana komentarima da je ovo njen "kraj", nikad oštrije napala korisnike socijalnih mreža!

Muzička pop zvezda Jelena Karleuša, nakon što je nekoliko godina bila zabranjena na Pink TV i u lošim odnosima sa čelnim ljudima ružičaste televizije, ponovo se pojavila da ovoj, dobro poznatoj adresi. Mnogi su "pomirenje" Karleuše i Mitrovića dočekali sa oduševljenjem, ali bilo je i onih koji su negodovali i komentarisali kako se Jelena "prodala". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Tokom gostovanja u jednoj političkoj emisiji, izgovorila je jednu rečenicu koja se sada masovno šeruje putem socijalnih mreža, odnosno koja je postala viralna.

A post shared by Srbija Danas (@srbijadanas)

Jelena je govorila na razne aktuelne teme, a svaka njena reč se pomno pratila i slušala. Bilo je mnoštvo izjava koje se danas prepričavaju, a jedna od najzanimljivijih korisnicima socijalnih mreža jeste ona u kojoj se obratila predsedniku države.

- Ja sam tvoja princeza, čekam 1.500.000 da mi uplatiš, jer su tako rekli u Skupštini da sam ja kupljena - obratila se Jelena predsedniku i time izazvala lavinu komentara. Mogli bismo čak da povežemo i Jelenu sa čuvenom glumicom Merlin Monro, koja je pevala rođendansku pesmu tadašnjem predsedniku SAD-a.

- Žao mi je dok gledam JK na mračnoj strani. Kad se setim kako mi je kao klincu značila njena podrška i kakva je faca bila, ovo ponižavanje mi baš teško pada... Mislim da je ovo kraj - glasio je komentar jednog od, reklo bi se njenih nekadašnjih fanova, na koji je pevačica imala žustar odgovor kojim je indirektno udarila na LGBTQ+ zajednicu.

- Da vam nije bilo JK, ne biste ni imali Prajd u Srbiji. Kada pišete ili izgovarate moje ime, ustanite iz poštovanja.... U mišije bre rupe! - rekla je Jelena i time iznenadila mnoge svoje pratioce, ali i celokupnu javnost.

Da li je zasita Jelena svojim pravom na izbor i slobodu govora, sebi upisala nekoliko negativnih poena i da li je sada navukla gnev dela svoje publike, najbolje ćemo saznati kada bude izašao njen, dugoočekivani album "Alfa" prema brojkama i reakcijama publike. Do tada ćemo pomno pratiti šta se dešava u životu pop dive.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.