KARLEUŠA SAV GNEV usmerila na Lukasovu bivšu: Prekinula prijateljstvo sa Sonjom zbog Duškove AFERE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 16:33

KARLEUŠA SAV GNEV usmerila na Lukasovu bivšu: Prekinula prijateljstvo sa Sonjom zbog Duškove AFERE?

Gde ima dima, ima i vatre?

Kako su pisali domaći mediji, baš u danu kada je popularna pevačica Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje, ona je na društvenoj mreži Instagram otpratila jednu svoju prijateljicu, koja je svima dobro poznata.

Poznato je da JK na Instagramu prati tek nekolicinu profila, koji pripadaju članovima njene najuže porodice i najbližim prijateljima i saradnicima. Među njima je dugo bila Sonja Vuksanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivša supruga Jeleninih kolega Ace Lukasa i Željka Šašića.

Međutim, kako piše "Story", na Božić, kada je Jelena prijavila supruga Duška za nasilje u porodici, pevačica je prestala da prati Sonju na pomenutoj društvenoj mreži. Priče i spekulacije su se dodatno podgrejale novim pisanjima medija. Navodno,  po tvrdnjama domaćih portala Sonjina kćerka Sofija Šašić je u vezi sa Tošićem (detaljnije OVDE).

Da li je slučajnost u pitanju ili je Karleuša naslutila nevolju, te iz ovog razloga izbrisala Sonju sa Instagrama, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.