KARLEUŠA O UČEŠĆU NA EVROSONGU: Privilegija je imati ljubav svog naroda!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA O UČEŠĆU NA EVROSONGU: Privilegija je imati ljubav svog naroda!

- Postoje neki uslovi sa moje strane, pa ako se RTS i ja dogovorimo, tačnije, ako mi se omogući da čitava priča bude po mojim vrlo visokim produkcijskim standardima, sve je moguće - rekla je pevačica za Telegraf

Pevačica Jelena Karleuša oduševeljena je što su je čitaoci Telegrafa izabrali za predstavnicu Srbije na pesmi “Evrovizije”. Ona je za naš portal istakla da bi volela da učestvuje na popularnom muzičkom takmičenju.

- Polaskana sam, naravno. Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je stvar predstavljati svoju zemlju, a jos veća je privilegija imati poverenje i ljubav svog naroda. Videću - rekla je Karleuša za Telegraf, i dodala:

Foto: Twitter/@karleusastar

- Postoje neki uslovi sa moje strane, pa ako se RTS i ja dogovorimo, tačnije, ako mi se omogući da čitava priča bude po mojim vrlo visokim produkcijskim standardima, sve je moguće – zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.