KARIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO JELENI: Jel treba opet da lažem ljude? Pešićeva se IZGUBILA U LAŽIMA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO JELENI: "Jel treba opet da lažem ljude?" Pešićeva se IZGUBILA U LAŽIMA?

Au, haos.

Jelena Pešić je sinoć kad su se pogasila svetla u "Zadruzi", na krevetu kod Janjuša sedela sa Stefanom Karićem i pričala o njihovoj vezi.

Podsetimo, sinoć je pričala detalje iz njihove veze, kao i da je bila kod Stefana kući, te je istu priču i danas pomenula kada je pila kafu sa Markom Janjuševićem, Ivanom Šopić i Radetom Lazićem.

Povodom tih ispričanih uspomena se oglasio i Osman Karić na svom Instagram profilu, gde je isprozivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelenu da laže i da joj se ne poklapaju priče, koje je do sad pričala o vezi sa njegovim sinom.

- Jelena: "Isplači se otvori dušu, ženi koja te volela...." Jelena: "Mesec dana spavam s'tobom, šta bi ti na mestu mom?" Stefan: "U oktobru, biće u novembru, a rekla si dva, jel treba da lažem ljude opet ja..." A sad malo "ja". Jelena me pohvalila, na krevet se pored Janjuša izvalila.. Drugarice njene, jel ste čule, zašto, ćutite kao mule, za mene ste nule, od duvačkih instrumenta nemam ništa, sem frule, u frulicu duvajte i Jelenicu čuvajte... Hvala - pisalo je u objavi na Instagram profila Osmana Karića pored video snimka od sinoć, kada Jelena i Stefan pričaju o njihovoj vezi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.