KARIĆ ODUSTAO OD ZADRUGE? Napokon otkriven RAZLOG RASKIDA? Neću više učestvovati u HAOSU i LUDILU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARIĆ ODUSTAO OD ZADRUGE? Napokon otkriven RAZLOG RASKIDA? "Neću više učestvovati u HAOSU i LUDILU"

Povlači se iz svega?

Osman Karić, otac Stefana Karića, aktuelnog učesnika "Zadruge 3", koji je podržavao vezu njegovog sina sa Ivom Grgurić, objavio je na svom Instagram profilu, da se povlači iz medija, te da nakon raskida ovog rijaliti para, on ne želi više da komentariše, da će se posvetiti svom braku.

- Obraćam se naciji, "fanovima Stefana, fanovima Stefan Iva, i podrsci Iva a i novinskim portalima", da više necu učestvovati u opštem haosu i ludilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ko je šta rekao, opsovao, namignuo i slično, često merenje kao na kantaru, koje od njih dvoje više i zbog čega kriv i zašto. Jednostavno povlačim se iz priče da bih sačuvao ovo malo živaca svoj brak i sve što bi uticalo na moj dalji život. Svi ste svedoci da sam imao želju i dobru nameru da tu vezu učvrstim davajući intervjue novinskim portalima, trudio sam se maksimalno, nijedan novi zadrugar," kazem nijedan" nije ušao u "Zadrugu", da nije preneo moje dobronamerne poruke Stefanu i Ivi, sve sam pokušao, što je bilo u mojoj moći, ali moje želje se nisu ostvarile, ne znam i da li će, to će vreme pokazati, emocije postoje ali i pritisak, spletke ostalih zadrugara verovatno utiču na njihovu konstantnu medjusobnu svađu... - napisao je Osman na svom Instagram profilu.

Razočaranje Karića je očigledno, ali je i naveo moguće uzroke raskida Ive i Stefana. Da li će ostati pri odluci i neće više komentarisati i da li je bio u pravu za razlog raskida, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.