KARIĆ JE OTIŠAO U ZABORAV! Ivana Šopić ima NOVOG DEČKA - Izletelo joj uživo u emisiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 23:06

KARIĆ JE OTIŠAO U ZABORAV! Ivana Šopić ima NOVOG DEČKA - Izletelo joj uživo u emisiji!

Priznala je!

Stefan Kandić Kendi i Ivana Šopić nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga", dobili su priliku da vode emisiju "Pitam za druga" koja se bavi dešavanjima na velelepnom imanju.

U jednom trenuku je Kendi krenuo da se udvara Ivani, a onda ga je zaustavila svojim priznanjem. Atraktivna bivša zadrugarka priznala je da ima novog dečka.

- Tebe gledam svakog dana, ne moram da zamišljam - rekao je Kendi, na šta mu je Ivana odmah odgovorila: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- O, jesam bila tako dobra? Mislim, tako mi je rekao ovaj moj novi dečko. Ja sam našla dečka, ništa me ne zanima - poručila je Ivana

Podsetimo, Ivana je bila poznata po svom britkom jeziku u rijalitiju, ali i vezi sa Stefanom Karićem. Ona je nedavno i govorila o toj ljubavi.

- Nije me blam, toga me je najmanje blam, to je bila velika ljubav, velika strast, sad što se to tako završilo, to su neke druge okolnosti, a da je tako kako smo mi pričali da jeste, ništa nismo preuveličavali - pričala je Šopićeva jednom prilikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO! Ovo je SADRŽAJ PORUKE koju je Ša poslao svojoj ŽENI preko izbačene zadrugarke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 01:37

Ona je dobila tu poruku!..Nakon priloga Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, Ivana Šašić je napravila paralelu između onoga što se dešavalo u "Zadruzi" kada je ona bila tamo i sada, mesec i po dana kasnije:..- Ja sam prenela Ivani poruku Nenadovu, jer tada nisam videla ništa. Rekao mi je da joj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.