KARAĐORĐE ZAPREPASTIO SVE: Ljuba je i dalje U MOM SRCU! Voljena! Ona ustala, nastao HAOS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAĐORĐE ZAPREPASTIO SVE: "Ljuba je i dalje U MOM SRCU! Voljena!" Ona ustala, nastao HAOS! (VIDEO)

Scena kakvu niko nije očekivao!

Tokom sinoćnih pitanja novinara, jedno od pitanja za Karađorđa Subotića odnosilo se na njegovu izjavu da sve njegove ljubavi traju večno u njegovom srcu, i da li se to odnosi i na Ljubu Pantović, negovu bivšu suprugu.

G*VNA I KLOŠARI! Čabarkapa zagrmeo: Magdalena NIJE MOJE DETE, nek' je živa i zdrava! A ulazak u Zadrugu...

- Meni je teško što ja na ovaj način komuniciram sa bivšom i voljenom osobom. Ja sam se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudio da sačuvam svoju porodicu, ali sve je otišlo u materinu. Ona je još uvek na neki način u mom srcu, sve ljubavi su u mom srcu. Ne mogu da izbrišem osobe koje sam voleo - rekao je Karađorđe.

- Suze mi ne kreću na patetiku, tako da ne znam stvarno šta da prokomentarišem. Šta da kažem? Ovo je stvarno bljak! Taj čovek je umro 2000. godine i za mene je najobičniji smrad i g*vno koji je preko naše dece ratovao sa mnom. Mnogo zla je naneo našoj deci! Ti si jedna pi*ka, ti se kanališ! - povikala je Ljuba reagujući na Karađorđevu izjavu.

SKANDAL! DIREKTNA DISKVALIFIKACIJA: Prekid, David i Aleks IZAŠLI - haos sa Lunom, pa je uletele Zerina

Potom je došlo do nove svađe između nje i Karađorđa, a tom prilikom spominjali su i ostale članove porodice, kao i bivše ljubavi, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.