KAPLJE JOJ LOVA SAMO TAKO: Miljana Kulić zgrće pare na sve strane - PRODUKCIJI PINK-a od ovoga vraća 100.000€

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 17:21

KAPLJE JOJ LOVA SAMO TAKO: Miljana Kulić zgrće pare na sve strane - PRODUKCIJI PINK-a od ovoga vraća 100.000€

Prethodno je dobro promislila, verujemo...

Miljana Kulić, bivša učesnica mnogobrojnih rijalitija, pa i "Zadruge 6" sada je postala odlučna u nameri da i zvanično promeni profesiju, te se ponovo opari.

Ranije je imala mnogobrojne pokušaje da započne svoju muzičku karijeru, međutim ovog puta se čini da je na korak da u tome i uspe, budući da je najavila svoj prvi muzički nastup i to u Hrvatskoj.

Što bi naš narod rekao, para na paru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ide. Verovatno vođena glamuroznim životom koji mnoge domaće muzičke zvezde vode, Kulićeva je odlučila da vrlo hrabro zakorači u ovaj svet.

Međutim, karijera ni počela nije, a već je naišla na negodovanje mnogih korisnika socijalnih mreža, koji uporno ističu koliko svaka numera koju je prepevala zvuči kao parodija.

No, Miksi je odlučila da zlurade komantare ne sluša, te da svoj zvonki glas sa kotrljajućim "R" upotrebi kao svoj glavni adut.

Da li će na svom prvom nastupi koji je najavila u Hrvatskoj briljirati, ili pak doživetui fijasko ostaje nam da ispratimo.

Jedno je sigurno, ona će dobro unovčiti čitavu ovu famu i pompu koja se stvorila oko njenog imena.

Podsetimo, Kulićeva produkciji TV Pink duguje 100.000 evra i mnogi se pitaju od čega će vratiti, s obzirom da već nekoliko godina zarađuje za život uglavnom od rijalitija, ali evo odgovora, možda baš od pevačke karijere.

Detaljnije na temu Miljaninog glasa i stasa, pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.