KAO PRAVI ZALJUBLJENI PAR: NEĆE VIŠE DA SE KRIJU? Milica Kemez i Bora PRED SVIMA radili OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO PRAVI ZALJUBLJENI PAR: NEĆE VIŠE DA SE KRIJU? Milica Kemez i Bora PRED SVIMA radili OVO (VIDEO)

Romantično?

Već nekoliko nedelja odnos zadrugara Bore Santane i Milice Kemez je pod budnim okom javnosti, a spekulacije je sinoć tokom emisije "Pitanja gledalaca" podgrejao Bora, kada je rekao da gaji emocije prema Kemezovoj.

Na slavskom veselju Stefana Karića i Nikole Orozovića, Bora i Milica su plesali prisno kao pravi zaljubljeni par, a sve oči bile su uprte samo u njih. U pojedinim trenucima je izgledalo i kao da će se poljubiti, ali do toga nije došlo.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠILI POD JORGANOM! Milica i Bora se više NE KRIJU - A evo šta su RADILI... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020

Više od drugarstva ipak?..Milica Kemez i Bora Santana već par nedeljama kriju očigledno, a to je da se veoma privlače, pa čak su i priznali da su se i poljubili, ali pošto je Milicina porodica njoj poručila da se skloni od njega, ona ne želi da prizna da postoji nešto više od drugarstva među...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.