KAO OD MAJKE ROĐENA! Naša poznata glumica pozirala SKROZ GOLA sa raširenim nogama: Vreme je za...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 23:15

KAO OD MAJKE ROĐENA! Naša poznata glumica pozirala SKROZ GOLA sa raširenim nogama: "Vreme je za..."

Zna da privuče pažnju.

 Glumica Sofija Rajović jedna je i od najseksipilnijih umetnica kod nas. Znamo je po učešću u poznatim domaćim serijama i filmovima, a jedno vreme je bila i voditeljka kviza.

Ona je na svom Instagram profilu podelila veoma neobičnu fotografiju na kojoj pozira gola i raširenih nogu, a njene grudi i međunožje prikriva veliki buket koji drži u rukama.

It’s time... for new things... but I will not give up the good old ones. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << From tomorrow number will be changed, but the soul is getting younger ❤️ #33

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on Jul 27, 2020 at 6:37am PDT

- Vreme je za nove stvari, ali neću odustati od starih, koje su dobre. Od sutra broj će biti promenjen, ali će duša postati mlađa - napisala je glumica, misleći verovatno na svoje godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.