KAO OD MAJKE ROĐEN! Glumac Goran Bogdan pozirao POTPUNO GO - sliku komentarišu i žene i MUŠKARCI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:41

KAO OD MAJKE ROĐEN! Glumac Goran Bogdan pozirao POTPUNO GO - sliku komentarišu i žene i MUŠKARCI (FOTO)

Zvezda popularne serije "La casa de papel" oduševljena

O privatnom životu jednog od najpoželjnijih glumaca Balkana, Goranu Bogdanu, malo se zna.

Goran u prvi plan rađe stavlja karijeru i uloge u kojima je više nego maestralan, a društvene mreže koristi kako bi širio pozitivu, humanost, ali i one važne životne lekcije.

Ipak, njegova nova objava na Instagramu bila je pravo iznenađenje za sve, pogotovo za ženski pol.

Naime, Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je objavio potpuno nagu fotografiju. Dok pozira na stolici, prekrštenih nogu, glumac ne nosi baš ništa na sebi.

Kao sve što u životu radi, ni ovo nije bilo tek tako, bez neke poruke. Glumac se obnažio zarad izložbe fotografije koja će se održati u Hrvatskoj.

A post shared by Goran Bogdan (@bogdangoranbogdan)

Ova slika na Instagramu broji oko 10.000 lajkova, a osim mnogih dama, oglasili su se i brojni poznati glumci, pevači i njegove kolege, koje su pohvalile fotku.

Neki od njih su Slaven Došlo, Nina Badrić, Luka Peros, Samanta Moron i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.