KAO NAPUMPANA LUTKA: Anđela prvi put usnimljena nakon estetskih intervencija - u potpunosti uništila lepotu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 21:52

KAO NAPUMPANA LUTKA: Anđela prvi put usnimljena nakon estetskih intervencija - u potpunosti uništila lepotu?

Nisu je štedeli ni ovog puta...

Još jedno izdanje emisije "Tračarenje sa Anđelom", ugledalo je svetlost dana, a gost je bio trenutno najaktuelniji bivši zadrugar, Filip Car.

Anđela Đuričić je sve organizovala, otišla čak do Crikvenice kako bi obavila intervju sa svojim nekadašnjim cimerom, ali njena publika u komentarima nije bila oduševljena njenim novim izdanjem i promenama. Pogrdni komentari su se nizali, a mahom oni koji se odnose na njen fizički izgled >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i korekcije koje je imala.

Anđela je nedavno imala korekciju povećanja usana, za koju su mnogi smatrali da je potpuno bespotrebna jer je reč o izrazito lepo devojci koja je prirodnom lepotom plenila simpatije ljudi.

No, reklo bi se da po difoltu devohjke koje se proslave potpadaju pod šablon uniformisanog izgleda, pa je i sama brže bolje otišla kod doktora da ubrizga filere u usne. To je zasmetalo jednom gledaocu njene emisije koji joj je uputio nimalo lep komentar.

- Anđela izgleda kao plastična lutka, šta joj je, Bože može ona to bolje, šta je bilo bilo je, idemo dalje - glasio je jedan komentar koji je aludirao na to da Anđela izgleda kao plastična ili napumpana lutka.

Detaljnije o svemu šta se dešavalo u emisiji pogledajte klikom na OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.