KAO DA JE RETARDIRANA, BRE! Marija urlala na Filipa Cara I Bujanovac, i Švajcarska i trista čuda

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 20:08

"KAO DA JE RETARDIRANA, BRE!" Marija urlala na Filipa Cara "I Bujanovac, i Švajcarska i trista čuda"

Kolaps u pušioni!

Tokom reklama Marija Kulić bila je najglasnija u prostoriji za pušenje, a njoj je najviše zasmetalo novonastali odnos Aleksandre Nikolić i FIlipa Cara, pa ih nije štedela na brutalnim rečima.

- I Bujanovac, i Švajcarska i trista čuda i nju si izabrao kao finu i nećeš više da je blamiraš, jesi li ti normalan šta pričaš? Iste su! Bože me sačuvaj od ovih guski, mene je sramota da komentarišem više ove guske, šta da komentarišem? Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je katastrofa! Ova kao da je retardirana bre! Malo je gledala šta si pričao Mini i malo si je ponižavao - odbrusila je Marija.

- Kako god okreneš, ispada da je ponižavam, biću sa njom prijatelj i to je to! - rekao je Filip.

Detaljnije u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.