KAMERA SNIMILA TAJNE POGLEDE MAJE I CARA: Ovo nikako nisu mogli da sakriju - Aleksandra će poludeti kada sazna

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 22:17

KAMERA SNIMILA TAJNE POGLEDE MAJE I CARA: Ovo nikako nisu mogli da sakriju - Aleksandra će poludeti kada sazna

Nastaće haos kada sazna za ovo!

Maja Marinković je proslavila svoj 27. rođendan u Dubiozi sa zadrugarima, a najviše uz nju je bio pored Slađane Lazić, njene najbolje prijateljice i Bilal Brajlović.

Mnogi su pomislili da se bliži pomirenje budući da su se grlili i ljubili.

Kada se završila proslava, zadrugari su pomogli Maji da unese u Belu kuću hranu i poklone, te je ona gledala u svoju rođendansku tortu, ali u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kamera uhvatila Filipa Cara koji je bio na garnituri.

Prvo što je bilo sumnjivo je detalj da Car nije sedeo gde inače sedi, na garnituri preko puta, već baš na onoj gde obično sedi Maja za vreme emisija, a budući da je ona bila za šankom, imao je pogled direktno na nju.

Aleksandra Nikolić u tom trenutku nije bila prisutna, a Maja se u jednom momentu i okrenula te se nasmejala Filipu koji je gledao u nju.

Ovo je sve snimila kamera, a objavljeno je na Instagram profilu jedne od fan grupa Zadruge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.