KAMATAŠIMA SAM REKLA DA JOJ NE DAJU PARE! Marija progovorila o Miljaninim kockarskim dugovima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 09:30

"KAMATAŠIMA SAM REKLA DA JOJ NE DAJU PARE!" Marija progovorila o Miljaninim kockarskim dugovima

"Oni dok su bili u Nišu čoveku iz privatnog stana sve odnesu u zalagonicu!"

Miljana Kulić je nedavno diskvalifikovana iz Zadruge, a u rijalitiju je ostala njena majka Marija Kulić.

Kako se vidi na društvenim mrežama, Miljana je nastavila svoju ljubavnu vezu sa Nenadom Macanovićem, dok je njen bivši Lazar Čolić Zola i dalje u Beloj kući.

Marija je sedela sa zadrugarima i pričala o detaljima iz spoljnog sveta te pomenula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kamataše od kojih je navodno Miljana uzimala novac u svrhu kockanja.

- Oni dok su bili u Nišu čoveku iz privatnog stana sve odnesu u zalagonicu - pričala je Marija.

- Koliko dugo je to radilo? - pitala je Ana.

- Od kako je sa njim izašla iz dvojke. Perica je držao radnju sa plastikom, vidi je kako s televizorom ulazi u zalagaonic. Svi u Nišu su mislili da iz kuće uzima. To je bio stan od Sinišinog dobrog prijatelja, sve pare sam dala u zalagaonicu i njima rekla da više ništa ne smeju da joj daju. Morala sam tad da je izvučem i da vratim televizor. Ja sam rekla svim Beogradskim i Niškim kamatašima da joj ne daju pare na kamatu i da ja neću da vraćam jer su našli budalu. - nastavila je Kulićka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.