KAKVU SAM ŽENU IZGUBIO ZBOG... Ša se pokajao zbog javne PRELJUBE: Trebalo je da mi Ivana UZME SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 17:07

"KAKVU SAM ŽENU IZGUBIO ZBOG..." Ša se pokajao zbog javne PRELJUBE: "Trebalo je da mi Ivana UZME SVE"

Pljušte uvrede!

Zadrugari su imali zadatak da izaberu tri osobe u Beloj kući koje su uvek spremne da rizikuju. Stefan Karić izneo je svoje mišljenje:

- Meni je Filip broj jedan, koji je ušao u vezu sa Majom, znajući šta će mu se desiti. Zola broj dva i Dalila broj tri, znamo šta je sve rizikovala - rekao je Karić.

- Treba da glasate za mene, uvek mene uzimajte za primer. 50.000 da dam za ovakvu smrdušu, koja me posle udara. Ja sam najveći idiot >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u istoriji rijaliti programa. Onakvu ženu da izgubim zbog ovakvog ološa! - vikao je Ša.

- Po mom mišljenju je Dejan najveći rizik preuzeo, da ispadne najveći blam Srbije, kao i Gruja. Mislim da je Ša najviše izgubio, ja sam dobro prošao, jer sam imao normalnu ženu, Ena mi nije pravila neka s*anja - govorio je Janjuš.

- Trebalo je Ivana da mi uzme sve, sad kad vidim... Zbog koga? Zbog akrepa! - rekao je Ša.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.