KAKVA LEGENDA, A NIKO GA NE BI PREPOZNAO: Žika Todorović se sa 3 godine POJAVIO na sceni i MASNO OPSOVAO velikana SRPSKOG GLUMIŠTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 18:55

KAKVA LEGENDA, A NIKO GA NE BI PREPOZNAO: Žika Todorović se sa 3 godine POJAVIO na sceni i MASNO OPSOVAO velikana SRPSKOG GLUMIŠTA (VIDEO)

Talenat za glumu je nasledio od oca i tetke...

Srđan Žika Todorović, srpski glumac i rok muzičar, sin pokojnog glumca Bore Todorovića i sestrić pokojne Mire Stupice, krenuo je očevim stopama i sa svega tri godine prvi put stao ispred kamera.

Srđan je svoju prvu ulogu, ostvario pored velikana srpskog glumišta, Danila Bate Stojković i Eve Ras u filmu "Ima ljubavi, nema ljubavi", koji je snimljen davne 1968. godine.

U svom prvom glumačkom ostvarenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izgovorio je samo nekoliko rečenica, a mnogi ga pamte po sočnoj psovci, koju je izgovorio Bati Stojkoviću.

Todorović je završio glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a jedno vreme se paralelno bavio glumom i muzikom.

Kao bubnjar, svirao je u beogradskim grupama Eks Radnička Kontrola, Centar, Bezobrazno zeleno, Disciplina kičme, Ekatarina velika i Kazna za uši.

Kasnije se posvetio isključivo glumi, a njegova rođena sestra Dana takođe je glumica.

Od "Ima ljubavi, nema ljubavi" do danas, Srđan Todorović je glumio u mnogim filmovima (i serijama): "Oktoberfest", "Već viđeno", "Dogodilo se na današnji dan", "Kako je propao rokenrol" (omnibus), "Mi nismo anđeli", "Crni bombarder", "Vizantijsko plavo", "Podzemlje (Andergraund)", "Mrtav 'ladan", "Sivi kamion crvene boje", "Ivkova slava", "Srpski film", "Montevideo, Bog te video" i mnogim drugim.

Kako je izgledao i glumio sa samo tri godine, pogledajte u nastavku.

Reklama za S*KS OSTRVO zgrozila je svet! Kad videte ŠTA SE SVE NUDI, biće vam jasno zašto! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.